Zoek

donderdag 16 augustus 2012

"Cucuba" By Catrice




"Caribische ongedwongenheid in Havana, pastelkleurige Chevrolets en Cadillacs uit de jaren 50, betoverende salsaklanken in bars en restaurants - pure levensvreugde! De nieuwe Limited Edition “Cucuba“ by CATRICE presenteert Cubaanse allure in warmbruine en bronzen tinten, mosterdgeel, helder koraal en zacht mintgroen in augustus en september 2012.
Deze levenslustige Cubaanse zomerstijl accentueer je vanzelfsprekend tot aan de vingertoppen. De warme bruintinten, heldergeel, stralend koraal en zacht mintgroen hebben een langhoudende textuur, hoge dekking en een effect dat je kunt verwachten van CATRICE. Het extra brede kwastje staat garant voor een professionele applicatie met slechts één streek."
'Cucuba' deze nieuwe limited edtion van Catrice is heel zomers. Deze kleuren kom je vaak tegen in de zomer. De collectie bestaat uit 5 kleuren.  Blauw, geel, donker en licht bruin en roze.
 Sunny Side             Reggaeton             Salsa Cabuna             Havana Drum             Take It Mint

Dat zijn de namen van deze mooie kleuren nagellak.
Hebben jullie al lakjes van deze collectie? Welke hebben jullie? En welke vinden jullie het mooiste? Ik zelf vind de licht bruin en de licht blauw het mooiste! Ik hou altijd wel van die softe kleurtjes.
De Swatches van deze lakjes komen later!! Ik zal hier dan onder de link zetten van het vervolg.



1 opmerking: